Vælg en side

Key Butler | Privat

Korttidsudlejning af hotellejligheder og lejligheder uden bopælspligt

Erfaring

Efter udlejning af mere end tusinde boliger i fem skandinaviske byer tør vi godt garantere, at vi er den mest erfarne og kompetente samarbejdspartner, når det gælder korttidsudlejning. Vores kernekompetance er at optimere alle tænkelige aspekter og processer vedrørende din udlejning, hvilket i sidste ende sikrer dig den højest mulige indtjening. 
Hvis du vælger vores koncept, kan du være helt sikker på, at din udlejning løbende bliver optimeret, og at din lejlighed er at finde på de førende udlejningsplatforme med en optimal prissætning. Vi har erfaret, at vores kompetencer primært kommer til udtryk ved et længere samarbejde, hvor vi løbende kan optimere udlejningen af den enkelte bolig. Derfor fokuserer vi på at udlejehotellejligheder og boliger uden bopælspligt.

Hvorfor vælge os?

Cloud Reception

Vores reception er online og altid klar til at assistere vores gæster 24/7. Denne service giver tryghed og øger gæsternes generelle tilfredshed med opholdet.

Prisoptimering

Vi sørger for, at dine priser og belægningsgrad altid er optimeret. Akademisk baggrund og praktisk erfaring gør os til markedet bedste.

Højt afkast

Specialiseret i at give private udlejere og investorer den højest mulige indtjening med mindst muligt besvær.

Førende prisoptimering

Hvad er markedsprisen for en 2-værelses på Vesterbro? Hvad med en 3-værelses på Østerbro? Eller en herskabslejlighed ved Kongens Nytorv? At prissætte sin bolig er en af de sværeste ting, men vælger du Key Butler, er du sikker på, at din pris altid er tilpasset efterspørgslen.
Vi udmærker os ved i vores virksomhed at have både akademisk og praktisk erfaring om prissætning. Vi har et optimeringsteam, der skræddersyr unikke pris- og ledighedsindstillinger til hver enkelt lejlighed og bruger samtidig verdens ledende prisoptimeringsværktøj, der automatisk indsamler data for alle lejligheder i lejlighedens lokalområde. Kort fortalt har vi bygget vores egen algoritme, der sikrer det bedst mulige afkast.

“Vi har udlejet mere end tusinde boliger, og med baggrund heri ved vi hvilke parametre, der er vigtige for en succesfuld udlejning. Vi oplever ofte, at folk der tidligere har udlejet selv eller brugt vores konkurrenter, er overrasket over meget højere afkast, vi formår at give dem”

– Christian Eriksen / Medstifter

Services

 

w

Kommunikation

Med vores fulde udlejningsadministration, er du sikret, at der altid sidder et dedikeret team klar til at servicere dine gæster, også hvis der opstår uforudsete komplikationer før eller under deres ophold. Med dette set-up behøver du ikke bekymre dig – dine gæster er i trygge hænder.

Rengøring

Vores faste hold af rengøringsassistenter sørger for, at din lejlighed står helt skarpt, når gæsterne tjekker ind i din lejlighed. Vores ansatte er oplært i, at der ikke kun er tale om en rengøring, men også en klargøring. De sørger for, at skraldet er taget ud, tingene står pænt, og at hjemmet generelt ser indbydende ud.

Linned

Vi benytter os af linned fra Berendsen, landets førende leverandør til danske hoteller. I vores rengøring bruger vi Berendsens specialudviklede og bæredygtige klude og mopper, hvilket sikrer en effektiv og skånsom rengøring.

 

Annoncering

Vi følger hele tiden udviklingen på markedet og annoncerer i øjeblikket vores boliger på Booking.com, Airbnb, HomeAway, Despegar, Agoda m.fl.

Prisoptimering

Ved at bruge et af verdens førende prisoptimeringsprogrammer sørger vi for at optimere din lejligheds udlejningspotentiale til sæson, ugedag, lokale events mv.

Fotografering

Professionelle billeder gør en verden til forskel, og derfor har vi en fast tilknyttet fotograf, der tager professionelle billeder af din bolig.

Kontakt os

6 + 14 =

Vi håndterer desværre ikke længere udlejning af boliger med bopælspligt, enkelte værelser, eller rengøring samt nøgleoverlevering i forbindelse med, at du er på ferie.